LOGO


Branding / Rebranding
Identitate vizuala

Construirea brand-ului
Pentru ca ofera un produs sau un serviciu unic pentru client, logo-ul ar trebui sa transmita acest mesaj. Noi vom concepe un logo inovator si profesionist, care va deveni o extensie vizuala a identitatii dumneavoastra.

Ce face ca logo-urile noastre sa fie diferite?
Logo-ul personalizat este imaginea companiei dumneavoastra. Noi va propunem 2-3 modele pentru logo, cu separatie de culori sau monocrom. Pachetul include fisierul vectorial si mai multe formate de fisiere pentru imprimare si utilizare personala.

Ce este un logo vectorial?
Logo-urile vectoriale sunt create folosind un programe specializate pentru un logo de înalta rezolutie care poate fi utilizat în orice de format sau dimensiune. De exemplu, logo-ul dvs. va arata la fel de clar la 2 cm marime pe cartea de vizita, sau pe un panou de cativa metri.

exemple

GRAFICA


Materiale publicitare
Publicitate indoor & outdoor


Studio NIC realizeaza grafica pentru o gama variata de produse, ca de exemplu: afise, carti de vizita, diplome, coperte de carte, ecusoane, flyere, pliante, bannere, cataloage, brosuri, meniuri, foi cu antet, plicuri de corespondenta si alte elemente de identitate vizuala.

O alta categorie importanta din munca noastra o reprezinta conceperea si realizarea de medii optice personalizate, inclusiv CD/DVD multimedia de prezentare.

Mai amintim serviciul complet de multiplicare care include, realizarea propriu-zisa si design-ul, imprimarea imaginii pe CD/DVD, scrierea de date, impachetare la carcasa sau plic si intermedierea obtinerii de holograme de la ORDA.

exemple

shopping cart

WEB DESIGN


Vezi Oferta de pret sau
solicita Pret Special


WEB DESIGN & HOSTING
- site-uri de prezentare (design unic personalizat, inregistrare domenii, hosting pe serverele Studio NIC)
- magazine online "la cheie" (inregistrare domenii, hosting, webmail, configurare server)
- blog-uri personale, forumuri (instalare, configurare)

Studio NIC implementeaza si customizeaza mai multe tehnologii cum ar fi:
- CMS (Content Management System) - un sistem software pentru automatizarea gestiunii conținutului site-urilor web, care reduce sau elimina intervenția programatorilor in editare și administrare.
- HTML 4, HTML 5, CSS 2, CSS 3, Javascript, jQuery, MySQL
- Platforma pentru site-uri dinamice (Joomla)
- Platforma pentru shop online (Prestashop)
- Platforma pentru bloguri (Wordpress)

exemple